Ηράκλειο: Επτά χειρουργεία για τον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με οξύ

Ηράλειο: Ο άτυχος άνδρας έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε συνολικά 7 χειρουργικές επεμβάσεις κυρίως επανορθωτικές

Σε σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στην Αττική, ο 36χρονος Κρητικός, ο οποίος πριν από δύο μήνες είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό με υψηλή ποσότητα βιτριολιού από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία έχει προφυλακιστεί.

Όπως αναφέρει το neakriti, ο άτυχος άνδρας είχε υποβληθεί –μέχρι τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα- σε συνολικά 7 χειρουργικές επεμβάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επανορθωτικές πλαστικές και οφθαλμολογικές επεμβάσεις.

Ας σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του 36χρονου, στην Αθήνα, πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος που του συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Στο μεταξύ, η διαδικασία της κύριας ανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό μέσο ενημέρωσης, μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη αναφορικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες, από την πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας του παθόντος, είχε γίνει λόγος για συμπληρωματική δίωξη άλλου (ή άλλων ατόμων) που ενδεχομένως να είχαν εμπλακεί στην υπόθεση.

Πηγή.

...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ