Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Το συγκινητικό αντίο της κόρης του

Σε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στον πατέρα της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, προχώρησε η κόρη του, Βιρτζίνια.

Στο πένθος και στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 53 ετών. Η κόρη του Βιρτζίνια έκανε μια ανάρτηση στα social media, η οποία ραγίζει καρδιές.

«Σε αυτή την στιγμή που υποφέρω πολύ, θα χρειαζόμουν μόνο την αγκαλιά σου. Όχι μια οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δική σου. Η ψυχή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω για τον σούπερ ήρωά μου, για μένα τον μπαμπά, για σας τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ. Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει ως εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς.

«Είναι δύσκολο μπαμπά. Είναι δύσκολο. Σε αυτή τη στιγμή που υποφέρω πάρα πολύ, θα χρειαζόμουν μόνο την αγκαλιά σου. Όχι μια οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δική σου. Ανακατεμένη με το άρωμά σου, που έχει απομείνει όπως και η ψυχή σου. Και όποιος σε γνωρίζει, ξέρει τι εννοώ.

Είναι αδύνατο να τα δεχτώ όλα αυτά αλλά βρίσκω τη δύναμη στην απέραντη αγάπη που μου δώσατε αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής, τόσο δυνατή που θα με συντροφεύει για τις υπόλοιπες μέρες μου. Αφού ανακάλυψα το πεπρωμένο σου, σε ευχαριστώ που σε είχα μαζί μου αυτά τα χρόνια, στα οποία μου έδωσες τα πάντα, ό, τι θα μπορούσε να δώσει ένας πατέρας σε μια κόρη αλλά και πολλά περισσότερα.

Με αγαπούσες σε τεράστιο βαθμό, με όλες τις δυνάμεις που είχες. Με προστάτεψες από όλα, από όλους και από όλα. Ήσουν πάρα πολύς για μένα, για όλους εμάς, για όλους. Η καρδιά μου σήμερα είναι ραγισμένη, συντετριμμένη. Η ψυχή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω για τον σούπερ ήρωά μου, για μένα τον μπαμπά, για σας τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ.

Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει μέχρι εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Γεια σου μπαμπά, μεγάλη και απέραντη αγάπη μου. Υποσχέσου μου ότι θα μαθαίνω για σένα, ακόμα σε χρειάζομαι τόσο πολύ».

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη