Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή στου Παπάγου

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου σε γνωστό καφεστιατόριο του Παπάγου η αντιπρόεδρος της Επιτροπής

Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων – Ζαππείου Μεγάρου κ. Μαριάνθη Καφετζή, που αναμένεται να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η ίδια ευχαρίστησε καταρχάς τους παρευρισκόμενους που τη στήριξαν ως υποψήφια Βουλευτή στις εθνικές εκλογές του 2019 και κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 10.000 ψήφους στο Βόρειο Τομέα Β1 Αθηνών με τη Ν.Δ., παρά τη σύντομη χρονικά ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.

Η κ. Καφετζή, έχοντας δίπλα της τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αφού αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος με φίλους και υποστηρικτές της, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τη Λήμνο και της μητέρας μου από τη Χίο. Πρόκειται για δύο νησιά που επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά και στεναχωριέμαι που δεν έχουν αναπτυχθεί στο βαθμό που θα έπρεπε, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν όλα τα εχέγγυα. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου μπορούν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση, όπως έγινε η Ελλάδα για την υπόλοιπη Ευρώπη σε σειρά θεμάτων.

Είμαι υπερήφανη που συστρατεύθηκα με τη Νέα Δημοκρατία στο πλευρό του προέδρου της, γιατί έχω τώρα τη δυνατότητα να σας κοιτώ στα μάτια και να σας πω ότι το προεκλογικό πρόγραμμα που σας έδειχνα σε συγκεντρώσεις που μου οργανώνατε στα σπίτια σας, η κυβέρνηση κάτω από αντίξοες συνθήκες, το έχει υλοποιήσει σχεδόν στο 100%. Σας προκαλώ, να βρείτε άλλη κυβέρνηση που να έχει κάνει πράξη το προεκλογικό της πρόγραμμα. Δεν υπάρχει άλλη. Η Ελλάδα πέτυχε να γίνει πόλος έλξης επενδύσεων απ’ όλο τον κόσμο. Κι είμαι και πάλι έτοιμη να συστρατευτώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, αφού ευχήθηκε κι αυτός από την πλευρά του «καλή χρονιά», εξήρε το έργο της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου του, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «είχα την τιμή να με καλέσει η καλή μου φίλη Μαριάνθη Καφετζή σε μια εξαιρετική συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της» όπως έγραψε χαρακτηριστικά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Και συνέχισε εκθειάζοντας το ήθος και τη δυναμική της κας Καφετζή, αναφέροντας ότι η κα. Καφετζή μίλησε για την έως τώρα πορεία της στην πολιτική, αλλά και για τα σχέδιά της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το παρών στην εκδήλωση, εκτός από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη έδωσαν ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Δημήτρης Οικονόμου, ο πρώην δήμαρχος στην ίδια περιοχή Βασίλειος Ξύδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, επίτιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και πρώην Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Κίττας, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Αυγερινός, ο γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γεώργιος Σκούμας, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γεώργιος Δημόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Κεχρής, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Λεμπέσης, ο πρ. κοσμήτορας Σχολών Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ Ευστράτιος Πατσούρης, ο ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Δημήτριος Καφετζής, ο πρόεδρος Ξενοδόχων Ικαρίας Θεοδωρής Ανδριώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων Διονύσης Γεωργιόπουλος, ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Φιλοθέης-Ψυχικού Γιάννης Παπαγεωργίου καθώς επίσης και εκπρόσωποι της ΕΚΟ Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας, ακαδημαϊκοί, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, των τεχνών, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη