Πώς έκλεψαν την τσάντα του Τέλλογλου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

Η συνεργάτιδα του δημοσιογράφου περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκλάπη.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε η συνεργάτιδα του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου, Ελίζα Τριανταφύλλου, το περιστατικό με την κλοπή της τσάντας του δημοσιογράφου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκλάπη, αυξάνοντας τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση.

Η ανάρτηση της Ελίζας Τριανταφύλλου:

Στις 17/11 κι ενώ βρισκόμασταν με τον Τάσο Τέλλογλου στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης χάριν του ρεπορτάζ για τις παρακολουθήσεις, εκλάπη η τσάντα του, που περιείχε έναν υπολογιστή και σημειώσεις για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπό εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες, από δύο τουλάχιστον άτομα.

Όπως έδειξαν οι κάμερες του αεροδρομίου άτομο με μαύρο μάλλινο σκούφο (σε μέρα με αρκετή ζέστη) και μάσκα μπήκε στο αεροδρόμιο με δύο τσάντες, προσποιήθηκε ότι πηγαίνει προς τον έλεγχο ασφαλείας και λίγα λεπτά μετά βγαίνει από το κτίριο με τρεις τσάντες. Η τρίτη ήταν του Τάσου.

Οι τελευταίες «ορκισμένες παρθένες» της Αλβανίας που ζουν σαν άντρες
Την ίδια χρονική στιγμή, δεύτερο άτομο, χωρίς καμία τσάντα αν και σε αεροδρόμιο, με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του, έκοβε βόλτες στο χώρο κοντά στο περιστατικό.

Ήμασταν σε ένα σχεδόν άδειο αεροδρόμιο, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα του αερολιμένα. Η δε τσάντα του Τάσου ήταν ακουμπισμένη ακριβώς πίσω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναφέρθηκε *κανένα* άλλο περιστατικό κλοπής εκείνη τη μέρα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ενώ άτομα με εμπειρία απέκλεισαν τον ενδεχόμενο το περιστατικό να μην σχετίζεται με το ρεπορτάζ μας.

Για το συμβάν κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Μετά το πρώτο σοκ, η βασική απορία μας ήταν μία: «πώς μας εντόπισαν;»

Είχαμε διανύσει μία μεγάλη διαδρομή με αυτοκίνητο έως το αεροδρόμιο και δεν είχαμε δει κανέναν να μας ακολουθεί.

Γυρνώντας στην Αθήνα ο Τάσος Τέλλογλου έκανε καταγγελία στην ΑΔΑΕ.

Στο πλαίσιο της έρευνάς της, η ΑΔΑΕ ζήτησε από την εταιρεία τηλεπικοινωνιών να μάθει εάν τα στοιχεία θέσης-κίνησης του τηλεφώνου είχαν ζητηθεί από τις αρχές, καθώς και το αν είχε παρακολουθηθεί το τηλέφωνο του Τάσου Τέλλογλου στο παρελθόν.

Πηγή...

...
Νεότερη Παλαιότερη