Χριστουγεννιάτικη γκάφα από τον Σούνακ: Ρώτησε άστεγο αν εργάζεται

Σε Χριστουγεννιάτικη γκάφα ολκής υπέπεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ κατά την παρουσία του σε συσσίτιο.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας βρέθηκε χθες Παρασκευή (23/12) σε συσσίτιο στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου «πνεύματος» όπου μοίρασε γεύματα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Ο διάλογος, ωστόσο που είχε με έναν άστεγο ήρθε για να βάλει τέλος στα όποια επικοινωνιακά οφέλη μίας τέτοιας κίνησης. Ο Σούνακ τον ρώτησε, αν εργάζεται στις επιχειρήσεις. Ο άνδρας του απάντησε ότι είναι άστεγος, αλλά ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός δεν σταμάτησε τον άβολο διάλογο.

Συνεχίζοντας τον διάλογο ο Σούνακ αναφέρθηκε στο παρελθόν του στον χρηματοπιστωτικό τομέα ρώτησε τον άνδρα αν «θα ήθελε να ασχοληθεί». Ο άνδρας απάντησε: «Δεν θα με πείραζε, αλλά δεν ξέρω, θα ήθελα πρώτα να περάσω τα Χριστούγεννα».

Μάλιστα ο άνδρας εξήγησε ότι απλά ελπίζει μια φιλανθρωπική οργάνωση να του βρει κάποιο προσωρινό κατάλυμα, ώστε να μην είναι στο δρόμο τα Χριστούγεννα. Η αντιπρόεδρος των Εργατικών, Angela Rayner, περιέγραψε την ανταλλαγή απόψεων ως βασανιστική.

Ο Ρίσι Σουνάκ χρησιμοποίησε την δράση του για να περιγράψει ότι η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί 2 δισεκατομμύρια λίρες για την αντιμετώπιση των αστέγων και του πρόχειρου ύπνου σε βάθος τριετίας.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ