Nτέμι Μουρ: Θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά και είναι ενθουσιασμένη

Η Ντέμι Μουρ λέει ότι μπαίνει στην «εποχή της γιαγιάς», αφού η κόρη της Ράμερ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η Ντέμι Μουρ θα γίνει γιαγιά! Η κόρη της ηθοποιού Ράμερ Γουίλις, περιμένει το πρώτο της μωρό με τον φίλο της Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι σε κοινή ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη (20/12)

Παίζοντας ήδη το ρόλο…της περήφανης γιαγιάς, η Μουρ μοιράστηκε την ανακοίνωσή στο δικό της Instagram. «Μπαίνοντας στην καυτή, εποχή της γιαγιάς», έγραψε η 60χρονη Μουρ, δίπλα στις φωτογραφίες του ζευγαριού. «Πολύ χαρούμενη για σένα αγάπη μου!» πρόσθεσε αργότερα στα σχόλια.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CMALCZORMRZ

Η Έμα Χέμινγκ η οποία είναι παντρεμένη με τον πατέρα της Ράμερ, Μπρους Γουίλις, μοιράστηκε επίσης τον ενθουσιασμό της για τη μέλλουσα μαμά. «Τα νέα για το μωρό είναι χαρούμενα νέα!!! Συγχαρητήρια @rumerwillis και @derekrichardthomas. Είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ!», έγραψε στο Instagram.

Το ζεύγος έκανε την ειδική ανακοίνωση με μία σειρά από φωτογραφίες. Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μελλοντικός πατέρας τύλιξε το χέρι του γύρω από την κοιλιά της που μεγαλώνει και της έδωσε ένα γλυκό φιλί ενώ η Ράμερ χαμογέλασε. Επέδειξε επίσης τη σιλουέτα της καθώς στεκόταν κοντά σε ένα παράθυρο. Μια φωτογραφία με έναν πολύ ενθουσιασμένο Τόμας ολοκλήρωσε το σύνολο των εικόνων.

Η ηθοποιός του What Lies Ahead και ο μουσικός/παραγωγός ξεκίνησαν τη σχέση τους νωρίτερα φέτος. Το μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι για τη Ντέμι Μουρ και τον Μπρους Γουίλις, 67 ετών. Το πρώην ζευγάρι έχει επίσης άλλες δύο κόρες την Ταλούλα,28 ετών και την Σκάουτ, 31 ετών. Ο ηθοποιός του «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» είναι επίσης πατέρας δό κοριτσιών, τις οποίες απέκτησε με τη σύζυγό του Χέμινγκ Γουίλις. Πηγή.

...
Νεότερη Παλαιότερη