Χανιά: Θλίψη για τον 29χρονο Νίκο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Ο 29χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του στα Χανιά

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων από το θάνατο του 29χρονου Νίκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του.

Συγκρεκριμένα όπως μετέδωσε το flashnews.gr, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, ενώ οδηγούσε στον ΒΟΑΚ στο ρεύμα προς Χανιά, λίγο πριν τον κόμβο της Σούδας.

Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες το απόγευμα της Κυριακής, δεν ήταν και οι πλέον ιδανικές, καθώς έβρεχε και είχε νυχτώσει, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 29χρονος Χανιώτης οδηγούσε την μοτοσικλέτα του σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αυτό φαίνεται και σε μια από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην διάρκεια βόλτας σε χιονισμένη περιοχή μαζί με άλλους μοτοσικλετιστές.

Τον γρίφο για τις συνθήκες υπό τις οποίες, η μοτοσικλέτα έφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο διάζωμα με αποτέλεσμα να ανατροπή και σφοδρή πτώση του 29χρονου στο οδόστρωμα, αναμένεται να λύσει το τμήμα τροχαίας του ΒΟΑΚ.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής – όπως έκανε πάντα – φορούσε το κράνος του, αλλά δυστυχώς η πρόσκρουση ήταν πολύ σφοδρή με αποτέλεσμα αυτό να σπάσει και να επιφέρει τον θανατηφόρο τραυματισμό του.

Το τραγικό δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος και την οικογένεια του γνωστού ορθοπαιδικού – χειρουργού του Νοσοκομείου Χανίων Γιάννη Σφυράκη, ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος Χανίων και γιατρός στην ΠΑΕ Χανιά, καθώς ο 29χρονος ήταν γιός του αδελφού του.


Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ