Νότης Μαυρουδής: Θα αποτεφρωθεί η σωρός του – Η ημερομηνία της κηδείας

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 07/01 στο Χαλάνδρι

Θλίψη έχει σκορπίσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρούδη.

Ο γιος του Χάρης Μαυρουδής έκανε γνωστό μέσα από το Facebook την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη αλλά και που θα γίνει η αποτέφρωση της σωρού του.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ η αποτέφρωση θα γίνει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00. Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.

Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Η οικογένειά του», έγραψε ο Χάρης Μαυρουδής.

Ο Νότης Μαυρουδής έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου. Ο 77χρονος μουσικοσυνθέτης έπεσε από ύψος τριών μέτρων και προσγειώθηκε πάνω σε πέτρα με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί επί τόπου θανάσιμα.

Η ξαφνική απώλεια του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη και με οδύνη το ελληνικό πεντάγραμμο αποχαιρετά τον «σεμνό και ταπεινό άνθρωπο», τον «σπουδαίο και ξεχωριστό δάσκαλο και συνθέτη».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη