Θεοδωρικάκος για αστυνομικές επιχειρήσεις: «Βάζουμε τέλος σε άβατα»

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Βάζουμε τέλος σε άβατα και αποδίδουμε υπό κατάληψη χώρους ξανά στην κοινωνία»

Για την αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι τοποθετήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός με ανάρτησή του στα social media, αναφέρθηκε στις δύο ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Δυτική Αττική και σε υπό κατάληψη κτίριο στη Θεσσαλονίκη.

«Με πράξεις αντιμετωπίζουμε αποφασιστικά κάθε μορφή εγκληματικότητας, βάζουμε τέλος σε άβατα και γκρίζες ζώνες ανομίας, αποδίδουμε τους δημόσιους χώρους στην κοινωνία. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα για ναρκωτικά και όπλα, ενώ ένα τέταρτο συνελήφθη για διωκτικά έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία Εισαγγελέα, κατασχέθηκαν συνολικά: 2 πολεμικά τυφέκια, 3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου, 6 όπλα, βλήμα όλμου, 200 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, γκλοπ και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής/Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, Ο.Π.Κ.Ε., Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, Ε.Κ.Α.Μ. και συμμετοχή αστυνομικών σκύλων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, 3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένα άτομο για διωκτικά έγγραφα, καθώς και 5 για τροχονομικές παραβάσεις.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 2 πολεμικά τυφέκια,
  • 3 διόπτρες και σιγαστήρας τυφεκίου,
  • 6 όπλα,
  • βλήμα όλμου,
  • 200 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων,
  • γκλοπ και
  • μικροποσότητες ναρκωτικών.

Οι ειδικές επιχειρησιακές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση αποσκοπώντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ