Πυροσβέστες, ερευνητές της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, ακόμα και… μέντιουμ ψάχνουν τον γάτο Τίτο

Η αναζήτηση για τον χαμένο γάτο Τίτο καθηλώνει τη Βολιβία

της Βολιβίας να συμμετάσχουν στην επιχείρηση για να εντοπιστεί ο Τίτο.

Όπου Τίτο, γκριζόασπρος γάτος που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια πτήσης εσωτερικού τον περασμένο μήνα.

Η υπόθεση του Τίτο και της αποφασισμένης να τον βρει ιδιοκτήτριάς του, της Αντρέα Ιτούρε, έχει καθηλώσει τη χώρα.

Ο υπουργός Δικαιωμάτων του Καταναλωτή Χόρχε Σίλβα αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα πως οι αρχές κάλεσαν… μέντιουμ για να εντοπίσουν το κατοικίδιο. Η επαγγελματίας αυτή, με τις «τεχνικές» της, θα μπορούσε αν «επικοινωνούσε με τον Τίτο για να μας πει πού βρίσκεται», εξήγησε ο υπουργός σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, προσθέτοντας πως «θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για να τον βρούμε».

Ο Τίτο εξαφανίστηκε την 8η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με αναρτήσεις της κυρίας Ιτούρε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, που είχαν τεράστια απήχηση. Υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας της είπαν πως ο γάτος έπρεπε να μεταφερθεί στον χώρο φορτίου του αεροσκάφους που θα εκτελούσε την πτήση από την Ταρίχα στη Σάντα Κρους, αφηγήθηκε.

Στην προσγείωση, ο Τίτο ήταν άφαντος.

Τη 12η Δεκεμβρίου, ο υπουργός Δημοσίων Έργων Έντγκαρ Μοντάνο ανακοίνωσε ότι ξεκινούσε νέα μεγάλη έρευνα.

«Του αρέσει ο τόνος, αφήσαμε λοιπόν τόνο έξω» είπε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, εξηγώντας πως υποπτεύεται πως ο γάτος περιφέρεται στο αεροδρόμιο από όπου αναχώρησε η πτήση.

Ορισμένοι φιλόζωοι κατηγορούν την BoA, για το γεγονός πως το κατοικίδια της κυρίας Ιτούρε χάθηκε. Η εταιρεία ελάχιστα έχει αναφέρει για την υπόθεση αυτή και δεν απάντησε όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς της ζήτησε σχόλιο.

Η Αντρέα Ιτούρε κάλεσε με βίντεο τον κόσμο να έχει το νου του για τον γάτο, επιμένοντας: «δεν θα σταματήσω να τον ψάχνω».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ