Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Βόλο: 46χρονος χτύπησε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Ενδοοικογενειακή βία: Ο άνδρας φέρεται να χτύπησε τη 44χρονη σύζυγό του η οποία κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο

αυτόφορω

Στο κρατητήριο πέρασε χθες τη νύχτα ένας 46χρονος, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη ενώπιον ανήλικων παιδιών, ενδοοικογενειακή εξύβριση και απειλή.

Ο άνδρας, για άγνωστο λόγο, φέρεται να έδωσε σφαλιάρα στην 44χρονη σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους, στη 1.15 μετά τα μεσάνυχτα χθες.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ο άνδρας είναι πατέρας πέντε παιδιών από την πρώτη του σύζυγο που απεβίωσε και άλλων δύο παιδιών με την 44χρονη σύζυγό του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε να αρθεί η κράτησή του, διότι ο κατηγορούμενος, εκτός των ωρών εργασίας του ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών του, γιατί η σύζυγός του έχει ένα μωρό που την απασχολεί όλη την ημέρα.

Τελικά το αίτημα έγινε δεκτό με όρο την απομάκρυνση του άνδρα από τη συζυγική εστία και να μην πλησιάζει την σύζυγό του σε απόσταση 200 μέτρων μέχρι να γίνει η δίκη.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη