Συγκινημένος ο Σπήλιος Λιβανός για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη – «Συγγνώμη Μανούσο, ήταν λάθος μου»

Θλίψη επικρατεί στη Βουλή για τον θάνατο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατά τη

συζήτηση της τροπολογίας για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, εμφανίστηκε φορτισμένος για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, ενώ ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για έναν πρόσφατο διαπληκτισμό που είχαν, υπογραμμίζοντας ότι ήταν λάθος του.

«Να ζητήσω άλλη μία συγγνώμη από τον Μανούσο, διότι απ’ αυτό το βήμα πριν από μερικούς μήνες είχαμε διαπληκτιστεί και τώρα βλέπω ότι ήταν λάθος μου αυτό», είπε συγκινημένος ο Σπήλιος Λιβανός στο τέλος της τοποθέτησής του, αποσπώντας το χειροκρότημα των συναδέλφων του.

Νωρίτερα, ο Σπήλιος Λιβανός είχε κάνει λόγο για «άδικη συμπεριφορά της ζωής απέναντι στον Μανούσο» και είχε αναφερθεί με θερμά λόγια στο πρόσωπό του, καθώς, όπως είπε ήταν συμμαθητές από το σχολείο και τον γνώριζε όλη του την ζωή.

Μίλησε για έναν σημαντικό άνθρωπο, συγκροτημένο επιστήμονα, πολιτικό με ήθος και έναν υπέροχο πατέρα και σύζυγο, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μανούσου Βολουδάκη.

Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη