Πόλεμος στην Ουκρανία: Πυραυλικές επιθέσεις σε όλη την χώρα εξαπέλυσε η Ρωσία

Η πυραυλική επίθεση της Ρωσίας, δεν κατάφερε να αναχαιτιστεί στο σύνολό της με τους πυραύλους να πλήττουν μεταξύ άλλων περιοχές της βόρειας και

δυτική Ουκρανία

Πυραυλικές επιθέσεις σε όλη την Ουκρανία εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν Ουκρανοί αξιωματούχοι οι οποίοι σημείωσαν ότι η αεράμυνα κατάφερε να καταρρίψει οκτώ πυραύλους τύπου Kalibr οι οποίοι προέχονταν από πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα.

Η πυραυλική επίθεση της Ρωσίας, δεν κατάφερε να αναχαιτιστεί στο σύνολό της με τους πυραύλους να πλήττουν μεταξύ άλλων περιοχές της βόρειας και δυτική Ουκρανίας, καθώς και κεντρικές περιοχές του Ντνιπροπετρόβσκ και του Κιρόβογκραντ.

Ένας πύραυλος έπληξε μια βιομηχανική περιοχή στη δυτική πόλη Λβιβ, προκαλώντας φωτιά η οποία τέθηκε υπό έλεγχο.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε την Τετάρτη ότι οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν υποχωρήσει μπροστά στις ρωσικές επιθέσεις στην περιφέρεια Λουχάνσκ, αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες. Οι ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν ορισμένες ρωσικές επιθέσεις αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη, τόνισε το γραφείο του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Εξάλλου, έξι ρωσικά μπαλόνια εντοπίστηκαν πάνω από το Κίεβο και τα περισσότερα καταρρίφθηκαν από τις δυνάμεις αεράμυνας της πρωτεύουσας, είπε η στρατιωτική διοίκηση.

Η Ρωσία έχει χάσει περίπου τα μισά από τα καλύτερα άρματα μάχης της φέτος αφού εισέβαλε στην Ουκρανία και παλεύει να τα αντικαταστήσει.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ