Ιρλανδία: Πέθανε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από ένα κοτόπουλο

Ο Jasper Kraus, ο οποίος βρισκόταν σε ύφεση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε προηγουμένως άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας, πέθανε λίγο αφότου φέρεται να

δέχθηκε επίθεση από ένα κοτόπουλο στην ιδιοκτησία του στην Ιρλανδία. Η επίθεση του προκάλεσε καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, ο Jasper Kraus υπέστη την επίθεση από ένα κοτόπουλο Brahma στις 28 Απριλίου 2022, σύμφωνα με το The Irish Examiner.

Ο ντετέκτιβ Garda Eoin Browne κατέθεσε ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και όταν έφτασε, οι διασώστες είχαν δοκιμάσει ανεπιτυχώς CPR για να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο ντετέκτιβ αποκάλυψε ότι ενώ έμπαινε στο σπίτι, ο Kraus ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος αφού τραυματίστηκε στο πίσω μέρος του ενός ποδιού του.

Η κόρη του Kraus, Virginia Guinan, θυμήθηκε επίσης τη στιγμή που της είπαν για τον θάνατο του πατέρα της. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα, πάει μερικά πράγματα στον πατέρα της, αλλά όταν έφτασε, κοιμόταν. Η Guinan πρόσθεσε ότι ο πατέρας της ήταν επίσης σε ύφεση αφού διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε προηγουμένως νεφρική ανεπάρκεια. Λόγω των προβλημάτων υγείας του, έπαιρνε φάρμακα.

Το αίμα οδήγησε τους ερευνητές στο σημείο που βρίσκονταν τα κοτόπουλα, όπως αναφέρει η ιρλανδική εφημερίδα. Αφού παρατήρησε αίμα στα νύχια ενός κοτόπουλου, διαπίστωσε ότι το κοτόπουλο που είχε επιτεθεί στον πατέρα της ήταν το ίδιο που επιτέθηκε παλιότερα και στην κόρη της.

Ο Kraus συνέχισε να ψιθυρίζει τη λέξη “κοτόπουλο” καθώς έχασε τις αισθήσεις του πολλές φορές, όπως ανέφερε ένας συνεργάτης του άτυχου άνδρα. Ο Δρ Ramadan Shatwan, ο οποίος έκανε την αυτοψία, είπε στην ακρόαση ότι το πρόσωπο και τα πόδια του Kraus είχαν αίμα πάνω τους. Ωστόσο, δεν είχε κοψίματα στο πρόσωπό του. Η αιτία θανάτου του προσδιορίστηκε ως θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία λόγω σοβαρού στεφανιαίου αθηρώματος και καρδιομεγαλίας. Ο ιατροδικαστής Brian O’Connor επιβεβαίωσε αργότερα την αιτία θανάτου του θύματος, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια άσχημη περιπέτεια, σύμφωνα με το The Irish Examiner .

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ