Μπεν Άφλεκ: Η viral διαφήμιση που έκανε ο ηθοποιός με γκεστ σταρ την… Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας ντόνατς. Το χιουμοριστικό κλιπ έχει γίνει viral

Viral έχει γίνει μία νέα διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Μπεν Άφλεκ και «γκεστ σταρ» τη Τζένιφερ Λόπεζ που προβλήθηκε στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος του Super Bowl. Το σποτ δείχνει τον ηθοποιό να εργάζεται στο drive-thru ενός καταστήματος Dunkin’ Donuts στη Μασαχουσέτη, παραδίδοντας στους ανυποψίαστους πελάτες τις παραγγελίες τους.

Μετά απο κάποιους άλλους «πιστούς» της αλυσίδας η JLO φθάνει με τη σειρά της και αντικρίζει δήθεν έκπληκτη τον αγαπημένο της. «Τι κάνεις εδώ; » τον ρωτάει από το παράθυρο του αυτοκινήτου της. «Αυτό κάνεις όταν λές ότι θα λείπεις στη δουλειά όλη μέρα;»

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/COLUZWCV_CX/

Ο Άφλεκ ακούγεται να λέει στη Λόπεζ ότι «τον ντροπιάζει μπροστά στους φίλους του», προτού πει στους συναδέλφους του ότι θα φύγει από τη βάρδια «Πρέπει να φύγω παιδιά»,ακούγεται να λέει ο ηθοποιός. Ωστόσο, πριν φύγει, η Λατίνα ποπ σταρ ζητάει από τον σύζυγό της να της πάρει ένα ντόνατ Dunkin. Η διαφήμιση του Μπεν Άφλεκ στο Super Bowl 2023 για τα Dunkin’ Donuts έχει προκαλέσει σάλο στα social media, όπου στέφθηκε «νικήτρια» από νωρίς στον αγώνα μεταξύ Kansas City Chiefs και Philadelphia Eagles.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θεατές της διοργάνωσης την έχουν ήδη ανακηρύξει ως την αγαπημένη της βραδιάς. «Αγαπημένη διαφήμιση μέχρι στιγμής. Μου άρεσε η εμφάνιση της JLo #SuperBowl», έγραψε ένα άτομο στο Twitter, ενώ ένα άλλο είπε: «Μου άρεσε το @JLo Ben Affleck @dunkindonuts spot!! Την είδαμε δύο φορές ενώ παρακολουθούσαμε το #SuperBowlLVII.”

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/COLUZWCV_CX/

Η αλυσίδα Dunkin κυκλοφόρησε teaser για την επερχόμενη διαφήμιση με τον Άφλεκ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όταν μοιράστηκε ένα βίντεο του ηθοποιού να εργάζεται στο Drive-thru στο Instagram. «Καλώς ήρθατε στα Dunkin. Είμαστε μια πολύ φιλική εταιρεία. Η Αμερική τρέχει στα Dunkin», ακούγεται να λέει στο κλιπ. Σε άλλο teaser, ενημέρωνε έναν πελάτη ότι ήταν η πρώτη του μέρα.

Η διαφήμιση κυκλοφόρησε καθως οι θαυμαστές του εντόπισαν τον Άφλεκ να εργάζεται πραγματικά σε ένα κατάστημα στη Μασαχουσέτη. Η αγάπη του ηθοποιού για τα Dunkin’ είναι γνωστή καθώς ο ίδιος φωτογραφίζεται συχνά με προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας ή έξω από ένα κατάστημά της.

«Ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειχνε ποτέ πιο ευτυχισμένος, ήταν στο στοιχείο του», έγραψε στο Twitter η Lauren Comitor του The Atlethic MLB. Ο Kirk A. Bado, συντάκτης της National Journal, έκανε λόγο για «θριαμβευτική επιστροφή του Μπεν Άφλεκ», μετά το viral meme της περασμένης εβδομάδας, όταν έδειχνε βαριεστημένος στη διάρκεια των βραβείων Grammy.

«Τα ντόνατς του Μπεν Άφλεκ αξίζουν ήδη περισσότερο από τα crypto που πουλούσε ο Ματ Ντέιμον», έγραψε ο δημοσιογράφος των New York Times, Dave Itzkoff. «Η Τζένιφερ Λόπεζ που έρχεται με ένα μίνι βαν (!!) στη διαφήμιση του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ για τα Dunkin’ Donuts στο SuperBowl είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει φέτος», σχολίασε λίγο πικρόχολα η κριτικός κινηματογράφου Courtney Howard.

Ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό People ότι ο ρόλος ήταν κατάλληλος για εκείνον επειδή «ο κόσμος πιστεύει ότι ήδη δουλεύω για τα Dunkin». «Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό, και ακούστηκε σαν μια διασκεδαστική ευκαιρία να το κάνω, πρόσθεσε.

Πηγή

...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ