Μαρία Σαλμά: «Ας κάνουμε την εθελοντική αιμοδοσία κομμάτι του εαυτού μας»


Από Δευτέρα 6 Μαρτίου και έως την Τετάρτη 8/3/2023, θα συνεχίσει να πραγματοποιείται η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου και  την υποστήριξη της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου και ειδικότερα το Τμήμα Αιμοδοσίας της.

Η δράση πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου με την κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, την οποία σήμερα επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά.

Σε δήλωσή της, αναφέρει ότι «η εθελοντική αιμοδοσία είναι ζήτημα και δικαίωμα ζωής. Το απέδειξαν οι τραγικές μέρες που ζήσαμε και συνεχίζουμε να ζούμε όλοι μας. Οι ανάγκες για αίμα είναι πάντοτε κρίσιμες και επιτακτικές. Σ’ αυτή την πρόσφατη τραγωδία, η ανταπόκριση για αίμα από χιλιάδες συνανθρώπους μας, έστειλε μήνυμα ευαισθητοποίησης αλλά κι ελπίδας . Ας κάνουμε την εθελοντική αιμοδοσία κομμάτι του ίδιου μας του εαυτού. Πέρα από την ευεργετική προσφορά στο συνάνθρωπο, μπορεί να προσφέρει  ανάταση ψυχής και αίσθημα συνειδησιακής ικανοποίησης».

Η εθελοντική αιμοδοσία, την Τρίτη 7/3 θα διεξαχθεί στον αναφερόμενο χώρο από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. ενώ την Τετάρτη από 16.00 μ.μ. έως 20.00 μ.μ.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, παρίσταται η αν. Διευθύντρια, Αθηνά Σταμούλη.... ...Μαρία Σαλμά: «Ας κάνουμε την εθελοντική αιμοδοσία κομμάτι του εαυτού μας»:
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ