Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι προσπάθειες των γιατρών να σώσουν τη ζωή της απέτυχαν. Η δημοφιλής ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Paper ανέφερε ότι αφήνει πίσω της δύο παιδιά. Οι αξιωματούχοι λένε ότι διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το The Paper, η κυρία Sun και ο σύζυγός της, με το επώνυμο Zhang, δούλευαν μαζί για πολλά χρόνια και συχνά έκαναν εμφανίσεις χωρίς ζώνες ασφαλείας «για λόγους καλής εμφάνισης». Μοιράστηκε πλάνα αρχείου του ζευγαριού, το οποίο εμφανίζεται συχνά να κάνει ακροβατικά σε μεγάλα υψόμετρα, με τον ένα να βασίζεται στη δύναμη του άλλου για την επιβίωση.

Τα πλάνα έχουν τρομοκρατήσει τον κόσμο στην Κίνα, και παρόλο που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα έχουν αναγνωρίσει ότι τα ακροβατικά ενέχουν υψηλό επίπεδο κινδύνου, έχουν επίσης εκφράσει τις ανησυχίες τους για τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας του κλάδου. Πολίτες σχολίασαν στο κοινωνικό δίκτυο Weibo ότι έχουν δει παρόμοιες παραστάσεις να πραγματοποιούνται στη χώρα χωρίς στρώμα ασφαλείας ή δίχτυ και ζητούν καλύτερη ρύθμιση στον κλάδο.