Χιου Τζάκμαν για καρκίνο του δέρματος: Έκανα δύο βιοψίες, θα μάθω σε λίγες μέρες (video)

Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) περνάει μία ακόμη δοκιμασία με την υγεία του. Οπως αναφέρει η dailymail υποβλήθηκε σε δύο βιοψίες όταν ο γιατρός του

παρατήρησε «μικρές ενδείξεις» που θα μπορούσαν να είναι βασικοκυτταρικό καρκίνωμα, η πιο κοινή μορφή καρκίνου του δέρματοςΗ περιπέτεια του Τζάκμαν με τον καρκίνο του δέρματος έχει ξεκινήσει από το 2017 και έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις.

Φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη, ο Τζάκμαν μοιράστηκε τη νέα του περιπέτεια σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέτρεψε τους θαυμαστές του να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο. «Γεια σας παιδιά. Ήθελα να το ακούσετε από εμένα», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο ηθοποιός. «Μόλις έκανα δύο βιοψίες…Θα μάθω σε δύο ή τρεις μέρες. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο βασικοκυτταρικός καρκίνος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους τους άλλους».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο καρκίνος «έχει τις ρίζες του» 25 χρόνια πριν όταν περνούσε το χρόνο του στην ύπαιθρο. «Παρακαλώ να φοράτε αντηλιακό. Δεν αξίζει τον κόπο. Όσο κι αν θέλετε να μαυρίσετε, εμπιστευτείτε με», είπε ο Τζάκμαν. «Και πάλι θα περάσετε απίστευτα εκεί έξω. Σας παρακαλώ να είστε ασφαλείς».

Ο σταρ έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του ότι «θα συνεχίσω να μιλάω γι’ αυτά αν χρειαστεί» και αν αυτό κάνει έστω και έναν άνθρωπο να βάλει αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, θα είμαι χαρούμενος», παραδέχθηκε.

Νεότερη Παλαιότερη