Πώς θα γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου;

Υπάρχουν μέρες που νιώθουμε πως το πρωινό ξύπνημα είναι ένας ζωντανός... εφιάλτης και οι ώρες στη δουλειά δεν περνάνε με τίποτα.

Αν είναι η εποχή που νιώθετε μονίμως κουρασμένος και η απόδοσή σας πάει από το κακό χειρότερο, τότε οι παρακάτω πρακτικές
συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

Μην είστε μονίμως καθηλωμένος στην καρέκλα του γραφείου σας

Με το να είστε όρθιος, αυξάνεται η ροή του αίματος σε όλο το σώμα, πράγμα που σας κάνει να είστε πιο συγκεντρωμένος και δραστήριος.

Ανοίξτε τα παράθυρα για να μπει ήλιος

Ελβετική μελέτη έδειξε πως όσοι δουλεύουν σε φωτεινό χώρο εργασίας με ήλιο, είναι πιο παραγωγικοί και νιώθουν περισσότερο αισιόδοξοι.

Κάντε διαλείμματα

Είναι καλό να παίρνετε το μεσημεριανό σας γεύμα εκτός γραφείου, ώστε να αλλάζετε παραστάσεις και να ξεκουράζεστε. Το να είστε όλη τη μέρα μπροστά από ένας υπολογιστή κάνει κακό στην όραση και την πλάτη σας και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με τον ύπνο σας.

Μειώστε την καφεΐνη

Οι περισσότεροι από εμάς πίνουν καφέ για να ξυπνήσουν. Ωστόσο, η καφεΐνη μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο εξαντλημένους (και ας μας έχει φύγει η υπνηλία). Αρκετό νερό και τσάι θα μας ανακουφίσουν καλύτερα απ' ότι ένας καφές.

Μην κάνετε πράγματα που σας στρεσάρουν αν νιώθετε ήδη κουρασμένος

Το 43 τοις εκατό των ενηλίκων στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το άγχος οφείλεται για το γεγονός ότι μένουν ξύπνιοι την νύχτα και έχουν προβλήματα με τον ύπνο τους.

Οι δύο κυριότερες αιτίες που έχουν άγχος είναι οι πιέσεις στο χώρο εργασίας και οι οικονομικές ανησυχίες.

Πηγή

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ