«Προκλητική η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ»

Για προκλητική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπερνά πλέον κάθε όριο και καταντά αποκρουστική, κάνει λόγο η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τοποθετήσεις βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε τρομοκράτες…

που, όπως σημειώνει, αφαιρούν ανθρώπινες ζωές.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν περιορίστηκαν στην «ανθρωπιστική» όπως την αποκάλεσαν παρέμβασή τους στη Δικαιοσύνη υπέρ του αιτήματος Ξηρού για κατ» οίκον νοσηλεία, αλλά από χθες επιδίδονται σε όργιο αποτροπιαστικών δηλώσεων εντός και εκτός κοινοβουλίου απαξιώνοντας κάθε έννοια ανθρωπισμού, προκαλώντας το φρόνημα των δημοκρατικών πολιτών και παρέχοντας κοινοβουλευτική και πολιτική νομιμοποίηση στη βία.

Η κ. Βούλτεψη ανέφερε ότι στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου απενοχοποίησε την τρομοκρατία λέγοντας ότι «τη μεγαλύτερη τρομοκρατία στον απλό λαό τη ασκεί η κυβέρνηση».

Επίσης η κ. Βούλτεψη πρόσθεσε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης μιλώντας στον Real Fm δεν δίστασε να επαναλάβει επί λέξει ότι «θα μπορούσαμε να υπερασπιστούμε βιαστή, χουντικό»! Μετά από αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να απολογηθεί και στα θύματα των βιαστών…», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη