Ελληνική παρουσία στο διεθνές συνέδριο Αρχιτεκτονικής

Προτάσεις Ελλήνων αρχιτεκτόνων σε θέματα σύγχρονης δόμησης θα παρουσιαστούν στο διεθνές συνέδριο Αρχιτεκτονικής που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 7 Αυγούστου στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.

Όπως ανέφερε…

στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πρόεδρος του ελληνικού τμήματος και αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων (Union International Des Architectes) Φανή Βαβύλη, η παρουσίαση θα περιλαμβάνει: δεκαπέντε διπλωματικές εργασίες Ελλήνων αρχιτεκτόνων της τελευταίας τριετίας που προκρίθηκαν σε ελληνικό διαγωνισμό,

έξι αρχιτεκτονικές προτάσεις για τον εντοπισμό κοινών χαρακτηριστικών στις μεσαίου μεγέθους πόλεις Λάρισα και Βόλο, έργα που εκτέθηκαν σε έκθεση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Αττικής καθώς και αρχιτεκτονικά έργα δύο Ελλήνων αρχιτεκτόνων που κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ιδεών για το δομημένο περιβάλλον "Utopia, happiness and dreams in your own otherware" που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ελληνική αποστολή θα μετέχουν εκτός από την κ. Βαβύλη, το μέλος του Συμβουλίου της Διεθνούς Ένωσης Αρχιτεκτόνων Νίκος Φιντικάκης και οι νεαροί αρχιτέκτονες Εύα Μαγνήσαλη, Ηρώ Καραντάκη και Ιάκωβος Μπίρδας.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη