Ετοιμάζει επιστροφή στην πολιτική ο Βασίλης Μιχαλολιάκος…

Διέψευσε ότι επίκειται μεταφορά των δικαστηρίων Πειραιά ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, μετά τη συνάντηση που είχε ο τελευταίος με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε…

τις συναντήσεις αυτές «γόνιμες» για το καλό του τόπου και του Πειραιά, ενώ κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ο ίδιος σχολίασε με νόημα «είναι περίοδος ξεκούρασης, αλλά είμαι νέος να είμαι απόμαχος». Παράλληλα επανέλαβε με βεβαιότητα πως τα δικαστήρια του Πειραιά δεν θα φύγουν από τη πόλη σημειώνοντας πως ήταν εξ αρχής ανόητη από την αρχή η «σύλληψη» της ιδέας αυτής.

Επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις γύρω από τον Πειραιά και έργα τα οποία έχουν υπογραφεί και υπάρχει κοινή βούληση να ολοκληρωθούν.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ