Λοβέρδος: Το έργο και η προσφορά των μητροπολιτών είναι ανεκτίμητο

Σειρά συναντήσεων με τους μητροπολίτες Θράκης, Ξάνθης Παντελεήμονα, Αλεξανδρούπολης Άνθιμο, Διδυμοτείχου Δαμασκηνό, Μαρωνείας Παντελεήμονα και με τον μητροπολίτη Χίου Μάρκο είχε στην μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου…

η ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. με επικεφαλής τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο υφυπουργός Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, οι γενικοί γραμματείς Θρησκευμάτων, Γιώργος Καλαντζής, Δια Βίου Μάθησης, Δημήτρης Τσιρώνης, Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστος Βασιλάκος, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Σωτήρης Γκλαβάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης Παναγιώτης Μανούρης και ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σάββας Μελισσόπουλος.

Οι μητροπολίτες ενημέρωσαν την ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ για τα θέματα της εκκλησίας στη Θράκης «Η Θράκη είναι πρότυπο ειρηνικής συμβίωσης ανθρώπων με διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμούς», τόνισε ο μητροπολίτης Ξάνθης, Παντελεήμων.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος δήλωσε:«Η εκκλησία και η πολιτεία πορεύονται μαζί και συνεργάζονται για το καλό όλων. Το έργο και η προσφορά των σεβασμιότατων μητροπολιτών είναι ανεκτίμητο, στηρίζει την συνοχή της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας».

Η ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. συμμετείχε αμέσως μετά στον μέγα πανηγυρικό εσπερινό του Πολιούχου της Ξάνθης, Τιμίου Προδρόμου.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη συνάντηση της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. με βουλευτές της Θράκης. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και ο βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Επίσης συμμετείχαν ο βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ και η βουλευτής Β» Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου.

Ο κ. Λοβέρδος ενημέρωσε τους βουλευτές για τα αποτελέσματα των επισκέψεων της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ στη Ξάνθη και εκείνοι έθεσαν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στους νομούς της Θράκης.

Via

www.adieXodos.gr


...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Νεότερη Παλαιότερη