«Οι κουκούλες αντικαθιστούν τις μάσκες που έχουν πέσει»

Στο μόνο που είναι συνεπής η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, είναι στις δεσμεύσεις της προς τους κουκουλοφόρους που καίνε, λεηλατούν και βεβηλώνουν ανενόχλητοι, να απελευθερώσει τρομοκράτες – δολοφόνους και μάλιστα…

με φωτογραφικά νομοσχέδια», καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης.

Σε δήλωσή του σχετικά με τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στους κουκουλοφόρους και τους τρομοκράτες, σημειώνει ακόμη πως «τις μάσκες που έχουν πέσει εδώ και καιρό αντικαθιστούν οι κουκούλες που πανηγυρίζουν για την απελευθέρωση του δολοφόνου Ξηρού καίγοντας την Αθήνα».

Σημειώνεται πως νωρίτερα σήμερα, σε δηλώσεις του στο Βήμα FM, ο υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού παρατήρησε: Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον άνθρωπο, επιστήμονα και υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο. Αφήστε τον Ξηρό. Έχουμε μέσα έναν άνθρωπο με 92-95% αναπηρία. Τι τον κάνεις; Το σωφρονιστικό σύστημα, αν έχει ένα σκοπό, είτε είναι η επανένταξη είτε η φύλαξη των επικίνδυνων, τι λειτουργεί με 95%; Τίποτα από τα δύο. Δεν τον αφήνεις ελεύθερο, αλλά υπάρχει ο κατ’ οίκον περιορισμός ή άλλη μορφή κράτησης».

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη