Ταινία η ζωή της Μέρκελ

Η ζωή της Άνγκελα Μέρκελ γίνεται ταινία. Η ταινία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους το 2017. Και το πρώτο ερώτημα που έρχεται στο μυαλό είναι ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Γερμανίδα καγκελάριο.

Πάντως,…

σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτή η απάντηση δεν αναμένεται να αποφασιστεί νωρίτερα από το 2016, σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής AVE.

Η διεθνής συμπαραγωγή – που μέχρι τώρα έχει τίτλο εργασίας «Άνγκελα Μέρκελ» – έχει ως στόχο να έχει έτοιμη την ταινία σε δύο χρόνια, όπου είναι και προγραμματισμένες οι επόμενες εκλογές στην Γερμανία. Η Μέρκελ, κόρη ενός πάστορα και επιστήμονας που μεγάλωσε στην ανατολική Γερμανία – έγινε η πρώτη γυναίκα καγκελάριος το 2005.

Είναι γοητευτική και είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει προκαλέσει αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό και δεν φοβάται να εμπλακεί. Είναι λοιπόν η στιγμή η ζωή της να γίνει ταινία που θα παρακολουθήσει το παγκόσμιο κοινό» ανέφερε ο επικεφαλής της AVE σε δήλωσή του.

Το 2013, χρονιά εκλογών στην Γερμανία, η συντηρητική ηγέτιδα προχώρησε σε μερικές «μικρές» αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η ίδια είπε ότι σε έναν άντρα προσέχει τα μάτια, καθώς και ότι δεν μπορεί να αντέξει να συμμετέχει σε ολονύκτιο συμβούλιο, χωρίς να έχει κοιμηθεί.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη