Δεν έχει Σούπερ Λίγκα. Ε και;

Τέλος οι εθνικές, στροφή στα μεγάλα πρωταθλήματα με ντέρμπι. Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τα χάλια του από την κορυφή ως τα νύχια και αναβλήθηκε για άλλη μια αγωνιστική. Σκασίλα μας φυσικά, αφού σήμερα παίζει μπάλα όλη η Ευρώπη με τρία τεράστια ντέρμπι να ξεχωρίζουν.

Τα προγνωστικά των tipsters του betmasters θα είναι, όπως πάντα, στον πίνακα της σελίδας μέχρι νωρίς το μεσημέρι.

Ποιός θα γίνει φέτος το αφεντικό της Μαδρίτης; Κρατηθείτε ως τις 21:45. Όλα τα βλέμματα θα είναι στο "Βιθέντε Καλντερόν", όπου η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ. O άσος δίνει 2,40, το διπλό 2,90 και το Χ 3,40. Διαλέγετε και παίρνετε. Η Μπαρτσελόνα νωρίτερα θα πρέπει να κερδίσει τη Μάλαγα, ενώ η Σεβίλλη έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Λα Κορούνια.

Η Μπάγερν δεν έχει χάσει την τρέχουσα σεζόν. Μήπως ήρθε η ώρα; Φυσικά και αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη απειλή της όταν επισκέπτεται τη Ντόρτμουντ στη Βεσταφαλία. Είναι όμως η ομάδα του Τούχελ έτοιμη αυτή τη στιγμή; Οι απαντήσεις στις 19:30 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ". 3,50 - 3,60 - 2,05 το σετ των αποδόσεων. Από τα ματς των 16:30 ξεχωρίζουν τα Βόλφσμπουργκ - Σάλκε και Γκλάντμπαχ - Κολωνία.

Ανέκαμψε ή όχι η Γιουνάιτεντ; Ο Μουρίνιο δεν έχει καταφέρει να πάρει ντέρμπι φέτος στην Πρέμιερ. Τού δίνεται άλλη μια ευκαιρία στο "Ολντ Τράφορντ" στις 14:00, αυτή τη φορά κόντρα στην Άρσεναλ που το 2016 φαίνεται να είναι πιο ώριμη από ποτέ. 2,50 δίνει η νίκη του "Special one". Αν όμως είστε λάτρεις του Αλσατού τεχνικού μια χαρά είναι και το 2,90 στο διπλό, ενώ η ισοπαλία πληρώνει με 3,25. Ματσάρα και το Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ λίγο αργότερα, ενώ πολλά φώτα θα πέσουν και στο λονδρέζικο ντέρμπι, Γουέστ Χαμ - Τότεναμ στις 19:30.

Πιο χαλαρά τα πράγματα στη Serie A. Η Γιουβέντους θα έχει εύκολο έργο φιλοξενώντας την Πεσκάρα και ό,τι και να γίνει θα μείνει πρώτη στην βαθμολογία. Η Νάπολι στην προσπάθειά της να μειώσει τη διαφορά, έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Ουντινέζε. Ψιλοαδιάφορο στοιχηματικά το Κιέβο - Κάλιαρι.

Η Παρί τρέχει και δεν φτάνει στο Σαμπιονά. Βέβαια, η τελευταία ήττα της Νις έφερε τους Παριζιάνους στο -3 από την κορυφή και με νίκη απόψε κόντρα στη Ναντ ισοφαρίζουν έστω και προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογίας. Τα Τουλούζ - Μετς και Ρεν - Ανζέ είναι τα δύο καλύτερα από τα υπόλοιπα ματς.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ