Τι συμβαίνει με όσα αντικείμενα ξεχνάμε στα αεροδρόμια;

Γκάτζετ κάθε είδους, κοσμήματα, από φο μέχρι ολόχρυσα, πανάκριβα ρολόγια, γυαλιά αλλά και τσάντες... Louis Vuitton αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα σε πλειστηριασμό στο διεθνές αεροδρόμιο της Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

Ολα τους είναι «χαμένα» αντικείμενα
ταξιδιωτών που παρέμειναν επί μήνες στα αζήτητα.

Το αεροδρόμιο των ΗΠΑ ευελπιστεί ότι από τη δημοπρασία των περίπου 2.000 χαμένων αντικειμένων θα εισπράξει περί τα 150.000 δολάρια, ένα ποσό που θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων.

Στην πλειονότητά τους πρόκειται για ρούχα, καπέλα, εργαλεία, γκάτζετ και κοσμήματα, ενώ αίσθηση προκαλούν δυο χρωματιστές περούκες και δύο συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ξηρού πάγου.

Στο παρελθόν, σε δημοπρασίες από το ίδιο αεροδρόμιο έχουν βγει ένα επαγγελματικό βιολί, ιατρικός εξοπλισμός ακτίνων Χ και ένα προσθετικό πόδι, αν και ο ιδιοκτήτης του εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και το... γλίτωσε από την πώληση.

Η διαδικασία για να βγουν τα χαμένα αντικείμενα σε πλειστηριασμό

Πρώτα το αεροδρόμιο εξαντλεί κάθε δυνατό τρόπο για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των απολεσθέντων αντικειμένων. Αφού δεν βρεθεί άκρη και τα αντικείμενα παραμείνουν στα αζήτητα για περισσότερες από 30 ημέρες, τότε το αεροδρόμιο τα βγάζει σε δημοπρασία.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ