Τα 4 λάθη σου που ρίχνουν τον ανδρισμό του συντρόφου σου

Ακόμα και αν δεν στο δείχνει, μερικά πράγματα που συνηθίζεις να κάνεις τον ενοχλούν όσο τίποτα... Μικρές, καθημερινές λεπτομέρειες που για εσένα δεν σημαίνουν τίποτα, μπορούν να μειώσουν τόσο πολύ τον ανδρισμό του συντρόφου σου με αποτέλεσμα να διαλυθεί η σχέση σας.

Δες ποια είναι τα 4 συχνότερα facts που τον ενοχλούν και διόρθωσέ τα όσο προλαβαίνεις:
1 Δεν τον συστήνεις στους γνωστούς σου: Μια τόσο μικρή λεπτομέρεια, για εκείνον μπορεί να είναι τεράστιο πρόβλημα! Όταν εσύ μιλάς με τους γνωστούς σου και εκείνος στέκεται απλά δίπλα σου χωρίς να συμμετέχει στη συζήτηση αισθάνεται τόσο αμήχανα και εξευτελιστικά. Για εκείνον, αυτό που εσύ κάνεις -ίσως επειδή δεν θυμάσαι τα ονόματα των γνωστών σου- είναι ένδειξη αδιαφορίας ή ακόμα χειρότερα ίσως να θεωρήσει ότι ντρέπεσαι για εκείνον. 2

Τον συγκρίνεις με άλλους: Είτε είναι πρώην σου, είτε απλά ένας συνάδελφος που σε έχει εντυπωσιάσει, το να συγκρίνεις το σύντροφό σου με οποιονδήποτε άλλον άντρα είναι απλά απαγορευτικό! Αν σε ενοχλεί τόσο που δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με το ρομαντικό και αγαπησιάρικο άντρα της κολλητής σου, καλύτερα χώρισέ τον και μην του ξανατονίσεις τι ΔΕΝ κάνει σωστά.

3 «Σιγά, και τι κάνεις δηλαδή;» Η παραπάνω φράση μπορεί να τον εξοργίσει! Μη μειώνεις συνέχεια τις προσπάθειες του για τη σχέση σας ή τη δουλειά του. Ενθάρρυνε τον , ευχαρίστησέ τον για ό,τι κάνει για εσένα και μην τονίζεις συνέχεια ότι η δική σου δουλειά είναι πιο δύσκολη, η δική σου ζωή πιο απαιτητική και η δικές σου προσπάθειες μεγαλύτερες.

4 Αλλάζεις τις λάμπες μόνη σου: Άφησέ τον να φανεί χρήσιμος στις… αντρικές δουλειές! Ναι, ναι οι γυναίκες είναι άξιες να καταφέρουν τα πάντα μόνες τους, αλλά αν έχεις σύντροφο δώσε του τη δυνατότητα να σου αποδείξει ότι είναι ο άντρας του σπιτιού, η κολώνα σου, το στήριγμα σου! Οι άντρες έχουν ανάγκη μερικές φορές να ακούνε τη φράση «τι θα έκανα αν δεν είχα και εσένα…», οπότε δώσε του την ευχαρίστηση να σε βοηθήσει και να γίνει ο ήρωας σου.

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη