Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΟΙ...ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΣΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ!


Μια γνωστή μου, η οποία έμενε έτη κι έτη στην Νότιο Αφρική, λίαν συντόμως επαναπατρίζεται. Το όνομα αυτής... Μπότσου Άννα. Δυστυχώς, τώρα πρέπει να σπεύσει να αναβάλει το ταξίδι της εις τας Ευρώπας διότι θα βρει την πόρτα κλειστή, λόγω της μετάλλαξης της Μποτσουάνα! Συνεπώς, η ημετέρα Κυβέρνηση των αρίστων στρέφει το βλέμμα της ουχί στο μέλλον αλλά στας...θύρας, "τας θύρας, εν σοφία πρόσχωμεν!" Γι' αυτό κι έχει τοποθετήσει... θυρωρούς, τόσο στους ναους, όσο και αλλαχού, ούτως ώστε να μην δοθούν τα "Άγια τοις κυσί", τουτέστιν να μην μπορούμε να εισέλθουμε εμείς οι... σκύλοι, μιαροί, ανεμβολιαστοι! Η μετάλλαξη, όχι του ιού αλλά του ανθρώπου σε προϊόν με ημερομηνία λήξεως, όπου θα πρέπει να...σκαναριστεί για να κάνει μια απλή ανθρώπινη πράξη (όπως το να πιει έναν καφέ) μόλις άρχισε! Ίσως διότι ο...Υιός του Ανθρώπου είναι πλέον τα μάλα ανεκτικός με την αφεντιά μας αλλά ποιος είμαι εγώ, που θα κρίνω τον υπερδιάστατο Δημιουργό;;


Αυτό, το οποίο επιθυμεί να καταδείξει η ταπεινότητα μου είναι, ότι το μόνο, που...καίει το ξενόδουλο, πολιτικό μας ιερατείο είναι πώς θα κάνουμε ΟΛΟΙ μας το εμβόλιο! Το εμβόλιο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Pfizer, κ. Μπουρλά. Αυτού του τόσο καλού κι αγαθού ανθρώπου, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες ημέρες από το FBI σχετικά με σωρεία απατών σχετικά με το εν λόγω  σκεύασμα αλλά αφέθη ελεύθερος! Μιας Pfizer, που έχει καταδικασθεί στο παρελθόν με τον...μισό ποινικό κώδικα για δωροδοκίες, απάτες, ακόμη και για φόνους στην προσπάθειά της να αισχροκερδίσει, εμπορευόμενη τον ίδιο τον θάνατο! Κι εσείς πηγαίνετε και βάζετε στο σώμα σας, μέσα στα κύτταρα σας τα προϊόντα, τούτων των αήθων αρπακτικών, οι οποίοι θα πουλούσαν και την μάνα τους για μια...χούφτα δολάρια, επειδή σας εκβιάζει τοιουτοτρόπως και με... κάθε τρόπο ο κ. Λουδοβίκος-Μητσοτακης  όπως αρέσκεται να τον αποκαλεί μια φίλη μου! 


Όταν τον Μάρτιο που μας πέρασε, όλοι σχεδόν οι... πτωχοί πλην τίμιοι, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ επιστήμονες ωρυόμασταν, πως τα εμβόλια όλων των εταιρειών είναι πρακτικά άχρηστα και ουδόλως παρέχουν πλέον ανοσία διότι έχουν κατασκευασθεί με βάση τα γενετικά δεδομένα του Covid 19, όπως αυτός ΗΤΑΝ το (προ)περασμένο Καλοκαίρι, ενώ στο μετάξι ο ιός έχει μεταλλαχθεί, μας αποκαλούσαν ψεύτες και...ψεκασμένους! Σήμερα, αναγκάζονται να ομολογήσουν την αλήθεια, ισχυριζόμενοι όμως, ότι οι μεταλλάξεις του ιού οφείλονται στην μή επάρκεια εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο! Λοιπόν, για να τελειώνουμε άπαξ δια παντός, θα το πω για μια...χιλιοστή φορά! Τούτος ο έβδομος στην σειρά κορωνοιός μεταλλάσσεται μεν, όσο και τα έξι προηγούμενα αδερφάκια του αλλά όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα, όπως κάνει για παράδειγμα ο ιός της γρίπης. 


Οι μεταλλάξεις γίνονται, ώστε ο ιός να μπορέσει να επιβιώσει, προσαρμοζόμενος στην ανθρώπινη βιολογία. Κάθε ιός ποσώς...γουστάρει να σκοτώσει το κύτταρο ξενιστή διότι τότε θα πεθάνει κι αυτός, αφού οι ιοί από τις... εργοστασιακές τους ρυθμίσεις δεν μπορούν να αναπαραχθούν αυτόνομα και χρησιμοποιούν τα χημικά υλικά και τους βιολογικούς μηχανισμούς άλλων οργανισμών για να το πετύχουν. Με την πάροδο του χρόνου ΟΛΕΣ οι μεταλλάξεις του πρωτοεμφανιζόμενου αντιγόνου επιφέρουν ηπιότερα συμπτώματα στα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα διότι ο καινούριος  ιός μαθαίνει και συμβιώνει με τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα δε εμβόλια ωθούν τον άρτι δημιουργηθέντα ιο να τροποποιήσει την γενετική του σύνθεση, (έστω αυτές τις ολίγες... γαμημένες 28.000 βάσεις που διαθέτει ο κοβιντ) αφού αντιλαμβάνεται την αυξημένη ανοσολογική απόκριση του ανθρωπίνου ανοσοποιητικού συστήματος εναντίον του και σπεύδει να αλλάξει μορφή, ούτως ώστε ο... καψερός να μπορέσει να επιβιώσει! 


Γι' αυτό λέμε, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε περίοδο πανδημίας εφαρμόζονται μέθοδοι εμβολιασμού, ως μέτρο καταστολής της νόσου, αντιθέτως επιβάλλεται να εστιάζεται η προσοχή μας σε αποτελεσματικά φάρμακα, καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Ποιο είναι δε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυστηρά εξειδικευμένο φάρμακο εναντίον κάθε καινούριου μικροοργανισμού;; Μα τα μονοκλωνικά αντισώματα βεβαίως βεβαίως, για τα οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Φαρμάκων απήντησε λίαν προσφάτως, ότι δεν ενδιαφέρεται! Και πώς άλλωστε να ενδιαφερθεί, αφού τα συγκεκριμένα θεραπευτικά σκευάσματα (ανακύπτουν από πλάσμα αίματος νοσούντος) απευθύνονται σε απείρως μικρότερο... κοινό, από ότι τα εμβόλια, για χάρη των οποίων οραματίζονται να τρυπήσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα! Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν... 


Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ και ΦΥΓΕΤΕ από την Ελλάδα! Με το καλό διότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι..

Αυτά και γράμματα γνωρίζω.. 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ