Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον Ανακριτή ο 53χρονος

 
Στον ανακριτή οδηγείται ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολώνο, αλλά και ο 42χρονος παιδοβιαστής καθώς λίγο πριν τις 11:00 έφτασαν στην Ευελπίδων.

Ο 53χρονος πήρε προθεσμία τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι αναλυτές της Ασφάλειας «βλέπουν» μια καλοστημένη επιχείρηση πίσω από τη νοσηρή δράση του άνδρα.
53xronos_2
53xronos_1

Στην Ευελπίδων ο 53χρονος και 42χρονος
Πώς έκλεινε τα ραντεβού με τους πελάτες

Ειδικότερα, οι φόβοι του 53χρονου μαστροπού ότι κάποιος από τη γειτονιά μπορεί να καταλάβαινε τις κινήσεις του με το κοριτσάκι, τον έκαναν να κλείνει τα ραντεβού μέσω του Διαδικτύου και στη συνέχεια να ζητάει από τους άντρες, με τους οποίους επρόκειτο να συναντηθεί η 12χρονη, να πάνε σε σημείο που καθόριζε ο ίδιος, ώστε να παραλάβουν το παιδί με το αυτοκίνητό τους.

Το σημείο συνάντησης με τους άντρες δεν ήταν ποτέ στη γειτονιά του. Εκεί, άλλωστε, δεν ήθελε να κινεί υποψίες, καθώς τον θεωρούσαν ένα ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. Ήθελε πάντα ο ίδιος να επιλέγει τα μέρη συνάντησης της 12χρονης με τους άντρες και, μάλιστα, πήγαινε ο ίδιος το παιδί με το αυτοκίνητό του.

Οι άντρες παραλάμβαναν τη 12χρονη από το σημείο που τους καθόριζε ο 53χρονος, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα -ακόμα και τα σημεία συνεύρεσης με τη 12χρονη.

Ο 53χρονος τους έλεγε την ώρα που θα έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί σε αυτόν. Το σημείο, δε, στο οποίο παραλάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι, ήταν άλλο από εκείνο που είχε προηγουμένως κανονίσει και παραδώσει νωρίτερα το παιδί -φυσικά, και αυτό για να μην κινεί τις υποψίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, η ίδια δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από τους άντρες, αλλά είχε δει να πληρώνουν τον 53χρονο κατηγορούμενο, Ηλία Μίχο.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων

Υπενθυμίζεται ότι χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες και του έτερου εμπλεκόμενου στην υπόθεση, ηλικίας 42 ετών. Πρόκειται για τους Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη.


11102022dhmgadamix003
O 53χρονος Ηλίας Μίχος
11102022dhmgadamix002
Το πρόσωπο του 53χρονου Ηλία Μίχου
πηγη
Νεότερη Παλαιότερη