ΗΠΑ: Αγωνιώδεις έρευνες του FBI για ένα δίχρονο αγοράκι – Eξαφανίστηκε απο το σπίτι του στη Τζόρτζια

ΗΠΑ: Η αστυνομία και οι πράκτορες του FBI αναζητούν εναγωνίως ένα μικρό παιδί που χάθηκε από το σπίτι του στη Τζόρτζια πριν από πέντε ημέρες. 

Ο Κουίντον Σάιμον, ένα αγοράκι 20 μηνών αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης, καθώς η μητέρα του τον είδε για τελευταία φορά στο παρκοκρέβατό του στο σπίτι τους στη Σαβάνα που μοιράζεται με τους γονείς της γύρω στις 6 π.μ.

Οι αστυνομικοί εργάζονται 18 ώρες την ημέρα για να εντοπίσουν το αγόρι, χτενίζοντας πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού, μιας πισίνας στην πίσω αυλή και μιας κοντινής λίμνης από τότε που χάθηκε το μικρό αγόρι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποτέλεσμα.

«Ελπίζω να είναι ακόμα ζωντανός», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας της κομητείας Τσάταμ Τζεφ Χάντλεϊ για τον μικρό Κουίντον σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για να πιστέψουμε ότι δεν είναι, αλλά στατιστικά γνωρίζουμε πώς μπορεί να καταλήξουν αυτές οι περιπτώσεις».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι η εξαφάνιση του αγοριού οφείλεται σε απαγωγή ή κάποια άλλη εγκληματική πράξη. «Έχουμε την ελπίδα ότι είναι ακόμα ζωντανός, ότι μπορούμε να τον βρούμε και να τον φέρουμε στο σπίτι ασφαλή στους γονείς του», είπε.

Η αστυνομία και το FBI έχουν αναπτύξει ομάδες K-9, drones, ελικόπτερα, έφιππους αξιωματικούς και τεχνολογία ανίχνευσης θερμότητας στην αναζήτηση του μικρού Κουίντον. Ζούσε σε ένα σπίτι με την 22χρονη μητέρα του, τον 3χρονο αδερφό του, τον φίλο της μητέρας του και τους παππούδες του, ανέφερε το τοπικό δίκτυο WJCL.

Οι παππούδες του, Μπίλι Τζο και Tόμας Χάουελ έχουν τη νόμιμη επιμέλεια του Κουίντον και του μεγαλύτερου αδελφού του, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό. «Δεν έκανε πάντα το σωστό», είπε η Μπίλι Τζο για την κόρη της Λειλάνι, μαμά του μικρού που αγνοείται σε συνέντευξή της στον σταθμό. «Μερικές φορές τα καταφέρνει πολύ καλά, μερικές φορές όχι… Δεν ξέρω αν μπορώ να την εμπιστευτώ, όχι».

«Ξέρω απλώς ότι πονάω και θέλω αυτό το μωρό σπίτι», είπε. «Είναι το μωρό μου». Αρχεία δικαστηρίου δείχνουν οτι προσπάθησε να εκδιώξει τη μητέρα του παιδιού και τον φίλο της από το σπίτι της στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Έχουν καταστρέψει την περιουσία μου και σε αυτό το σημείο κανείς δεν ζει ήσυχα», είχε πει στο δικαστήριο.

Η αστυνομία είχε κληθεί στο σπίτι δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Chatham.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ