Ηλίας Μαμαλάκης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Το μήνυμά του

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βγήκε από την εντατική του νοσοκομείου Κύπρου και έστειλε το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε για τον Ηλία Μαμαλάκη η πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας ενώ αφότου βγήκε από την εντατική παρέμεινε μερικές ακόμη μέρες στο νοσοκομείο μέχρι οι γιατροί να κρίνουν ότι η κατάστασή του, τού επιτρέπει να πάρει εξιτήριο.

Η στιγμή αυτή ήρθε και ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook αποκάλυψε πως ο λόγος της νοσηλείας τους δεν ήταν κάποιο αλλεργικό σοκ που υπέστη από τροφική δηλητηρίαση – όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό – αλλά μια άλλη τοξίνη.

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σ ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη