Εύβοια: Κίνηση ανθρωπιάς από το νοσοκομείο Καρύστου στη 14χρονη Λουκία

Η διοίκηση του νοσοκομείου Καρύστου, παρότι δεν είναι στη δική της δικαιοδοσία, προσέφερε για τη Λουκία μία κλίνη νοσηλείας και είδη κατάκλισης.

Μια συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς έκανε το νοσοκομείο Καρύστου για την μικρή Λουκία από το Βασιλικό Χαλκίδας. Η 14χρονη υπεβλήθη σε ένα αρκετά δύσκολο χειρουργείο για οξεία σκολίωση και επέστρεψε πριν δύο μέρες σπίτι της.

Ωστόσο, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει με τη μητέρα της είναι εξαιρετικά δύσκολες. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μητέρα της για να μεγαλώσει τη Λουκία είναι μεγάλες.

Έτσι, όπως αναφέρει το Evima, η διοίκηση του νοσοκομείου Καρύστου παρότι δεν είναι στη δική της δικαιοδοσία, με πρωτοβουλία του διοικητή Τάσου Μίχα, προσέφερε για τη Λουκία μία κλίνη νοσηλείας και είδη κατάκλισης όπως πάνες ακράτειας και υποσέντονα.

paness.jpg
Είδη κατάκλισης για την 14χρονηEvima

Η μητέρα της Λουκίας συγκινημένη δήλωσε τα εξής:

«Η επιστροφή στο σπίτι μας εδώ και 2 ημέρες είναι μια μεγάλη ανάσα για εμάς! Η ανάρρωση δύσκολη και επώδυνη…. Όμως και πάλι ο Θεός μας έστειλε μια ανάσα,μια μικρή ανακούφιση αλλά μεγάλη βοήθεια για εμένα και τον μικρό μου Άγγελο. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διοικητή Νοσοκομείου Καρύστου κ. Τάσο Μίχα και όλο το team του νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη προσφορά σε εξοπλισμό νοσοκομειακής κλίνης αλλά και είδη κατάκλισης όπως πάνες ακράτειας και υποσέντονα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Υπάρχει ανθρωπιά ακόμα και στις ημέρες μας… Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα μην το ξεχνάτε. Να σημειωθεί ότι μεγαλώνω 2 παιδιά μόνη μου με όλες τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν! Η μεγάλη μου κόρη μέσα από αυτές κατάφερε να περάσει Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας».


Πηγή... ...
Νεότερη Παλαιότερη