Ζωή «κόλαση» για 40χρονη στον Βόλο – Την κακοποιούσε ο σύζυγός της

Κακοποιούσε και απειλούσε την σύζυγό του επί χρόνια ένας 33χρονος στον Βόλο – Ο αμετανόητος  «νταής» δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τετάρτη

Όπως αναφέρει το geogonota.news, η ποινή για τις τέσσερις υποθέσεις που τον αφορούν ήταν βαριά και καταδικάστηκε συνολικά σε 59 μήνες, ενώ εάν δεν ασκήσει έφεση θα οδηγηθεί στη φυλακή, όταν συλληφθεί.

Η 40χρονη σύζυγός του ζούσε μια «κόλαση» από την βία που της ασκούσε, ενώ του είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα για να μην πλησιάζει την ίδια και το παιδί, αλλά δεν τα τήρησε.

Σε ένα από τα πολλά επεισόδια εις βάρος της συζύγου του, χτύπησε και το ανήλικο παιδί τους, που βίωνε και ψυχολογική βία. Η γυναίκα ζούσε έναν εφιάλτη καθώς συχνά εμφανιζόταν σπίτι για να την απειλήσει, για να την χτυπήσει και να δημιουργήσει φασαρίες. Χθες ήταν κατηγορούμενος για δύο επεισόδια το 2020 και ακόμη δύο επεισόδια το 2021.

Η ποινή των 59 μηνών που του επιβλήθηκε προβλέπει η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη , αλλά εάν δεν την καταθέσει θα συλληφθεί και θα εκτίσει την ποινή. Επίσης απαγορεύεται να πλησιάζει το σπίτι της συζύγου του.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη