Σύζυγος πυροβόλησε τον εραστή της γυναίκας του στην Καρδίτσα

Οικογενειακό δράμα και τρόμος για άνδρα στην Καρδίτσα, καθώς σύζυγος πυροβόλησε τον φερόμενο ως εραστή της γυναίκας του. Στα δικαστήρια η υπόθεση. 

Ένας άνδρας στην Καρδίτσα πυροβόλησε τον φερόμενο ως εραστή της γυναίκας του, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με αυτό, ο απατημένος σύζυγος φέρεται να κατηγορεί τον εραστή της γυναίκας του πως «την ξεμυάλισε» και πως εκείνη πήρε μαζί της τα παιδιά και δεν τον αφήνει να τα δει.

Το τραγικό σκηνικό ξεκίνησε όταν ο δράστης έστειλε μήνυμα στο θύμα μέσω social media, στο οποίο του ζήτησε να συναντηθούν δήθεν για την πώληση ενός αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο δράστης τον «απήγαγε» με τη βοήθεια και άλλων ατόμων και τον πήγε σε χώρο στον οποίο πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές, με τις τρεις βολές να τον βρίσκουν στα πόδια.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της βολίδας και, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κατάθεσή του, θεωρεί ότι ζει από θαύμα διότι, όπως επισημαίνει, κάλλιστα οι άλλες δύο σφαίρες θα μπορούσαν να τον πετύχουν λίγο πιο ψηλά και να πεθάνει.

Ο δράστης από την πλευρά του φέρεται να υποστηρίζει ότι όπλο έβγαλε… το θύμα, το οποίο ο ίδιος αφόπλισε και τον πυροβόλησε σε «άμυνα».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Περιποίηση Προσώπου
Περιποίηση Σώματος
Στοματική Περιποίηση
Περιποίηση Μαλλιών
Ανδρική Περιποίηση
Αντηλιακή Προστασία
Παιδική Περιποίηση εργασία από το σπίτι μέσω ίντερνετ