Χάρι: Με ένοπλους φρουρούς εμφανίστηκε σε στούντιο καναλιού (vid)

Στα βιβλιοπωλεία βρίσκεται από σήμερα η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι και ο δούκας του Σάσσεξ συνεχίζει την προώθηση του βιβλίου παραχωρώντας συνεντεύξεις 

Στην εκπομπή The Late Show που παρουσιάζει ο Στίβεν Κολμπέρ φιλοξενήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι. Ο δούκας του Σάσσεξ επισκέφθηκε την Νέα Υόρκη υπό τη συνοδεία ένοπλων σωματοφυλάκων.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από τα βρετανικά ταμπλόιντ ενώ κάποιοι σχολιάζουν ότι αυτός και η οικογένειά του αισθάνονται πιο ευάλωτοι από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες .

Για τη νέα αυτή συνέντευξη στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του, ο πρίγκιπας εμφανίστηκε στα στούντιο και συνάντησε τον Κολμπέρ και… ήπιαν μαζί μερικά σφηνάκια τεκίλας!

Οι θεατές που ήταν παρόντες στη μαγνητοσκόπηση δήλωσαν στη DailyMail.com ότι ο 38χρονος Δούκας απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεων όπως ποιο είναι το αγαπημένο τους σάντουιτς, ποια εφαρμογή χρησιμοποιούν περισσότερο στο κινητό κ.α.

«Έκανα χρήση κάνναβης όταν η Μέγκαν κοιμόταν»

Την αποκάλυψη ότι η σχέση του με τα ναρκωτικά δεν έχει τελειώσει κάνει στην αυτοβιογραφία του «Spare» (μετ: Ρεζέρβα) ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως ο ίδιος λέει, πριν δύο χρόνια, κάπνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας όσο ο ίδιος και η οικογένειά του έμεναν στο σπίτι του Αμερικανού ηθοποιού Τάιλερ Πέρι στο Λος Άντζελες το 2020, αφού έφυγαν από τον Καναδά.

«Αργά το βράδυ, με όλους να κοιμούνται, περπατούσα στο σπίτι, ελέγχοντας τις πόρτες και τα παράθυρα. Κάθισα στο μπαλκόνι και κάπνισα ένα τσιγάρο μαριχουάνας. Το σπίτι είχε θέα την κοιλάδα, και θυμάμαι ότι άκουγα τα βατράχια και μύριζα τον αέρα».

Να σημειωθεί ότι η χρήση κάνναβης έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια το 2016.

Πηγή. ...
Νεότερη Παλαιότερη