«Ο κουλ τύπος με το πουκάμισο πάνω από το παντελόνι είναι ένας συστηματικός ψεύτης»

Η γερμανική Bild εξαπολύει νέα σκληρή επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη γνωστή χειρονομία που έκανε ο υπουργός Οικονομικών.

Η εφημερίδα τον χαρακτηρίζει «ψεύτη» και σημειώνει: «Μας έδειξε το μεσαίο δάχτυλο…

και στη συνέχεια με αναίδεια είπε ψέματα όταν ο δημοσιογράφος Günther Jauch (προέβαλε το βίντεο με τη χειρονομία του υπουργού Οικονομικών. Τώρα είναι ο Έλληνας ψεύτης. Ο καθένας μπορεί να αναφερθεί σε αυτόν ως ‘ο κύριος με το μεσαίο δάχτυλο’. Τόσο γρήγορα μπορεί να γίνει. Ταχύτατη άνοδος, αστραπιαία κάθοδος» σημειώνει η Bild υποστηρίζοντας ότι η εικόνα του Γιάννη Βαρουφάκη έχει καταστραφεί μέσα σε λίγο καιρό από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Επίθεση κάνει και στην ελληνική συγκυβέρνηση την οποία χαρακτηρίζει «εντελώς τρελή», ενώ σημειώνει πως ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ «έχει τελειώσει, καθώς όποιος βλέπει τον Γιάννη Βαρουφάκη, θα ‘βλέπει’ πάντα το μεσαίο του δάχτυλο. Όποιος τον ακούει, θα ακούει πάντα ″stick the finger to Germany″, ανεξάρτητα απ’ το τι λέει». Ο Βαρουφάκης είπε ψέματα όταν είπε ότι ″το βίντεο είναι μονταρισμένο. Δεν έχω υψώσει το δάχτυλο στη Γερμανία″».

Ο κουλ τύπος χωρίς γραβάτα, με το πουκάμισο πάνω από το παντελόνι, που δεν οδηγεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο αλλά μια μηχανή 1.300 κυβικών, είναι ένας συστηματικός ψεύτης» αναφέρει η Bild.

Στη συνέχεια, σε

ειρωνικό τόνο η γερμανική εφημερίδα κάνει αναφορά και στο όνομα του υπουργού, ο οποίος γράφει το όνομά του με ένα ν, σημειώνοντας ότι «επειδή κάθε δεύτερος άντρας στην Ελλάδα λέγεται Γιάννης, ο Βαρουφάκης αφαίρεσε το ένα ν επειδή είναι κάτι ″ιδιαίτερο″».

Via

www.adieXodos.gr


Νεότερη Παλαιότερη